VonWalter

Vår vardag

Svärmorstunga nr 2

Kategori: Allmänt

Jag måste vara en jävel på blommor för nu blommar min svärmorstunga för andra gången på drygt ett halvår!



Förra gången den blommade såg den ut såhär.

-Nattningsritual-

Kategori: Allmänt

Varje kväll då Albin lägger sig sitter någon av oss bredvid sängen medan han dricker sin välling. När han druckit upp vällingen kommer följande konversation, VARJE kväll:

Jag/Fredrik: Godnatt och sov gott. Mamma och pappa älskar dig.
Albin: Mmm, mamma...
Jag/Fredrik: Mamma älskar dig.
Albin: Mmm, pappa...
Jag/Fredrik: Pappa älskar dig.
Albin: Mmm, Mana?
Jag/Fredrik: Ja, faster Mana älskar dig också.
Albin: Mmmm... (vänder sig sedan om och somnar)

Tjo!

Kategori: Allmänt

Idag har det hunnits med städning, promenix, handling, en sväng till vårdcentralen där det var väärldens längsta väntetid, och klockan är ändå bara ett. Härligt!

Nu har jag precis käkat lunch så det börjar vara dags för eftermiddagsnapen eftersom nattjobb vankas.





Visst är vi fina? ;)

Hoppas alla får en bra dag i det underbara vädret!
Hejs!

Frajjdäjj

Kategori: Allmänt

Tungt huvud, tunga ögonlock och en massa grus därunder.
Alltid lika mysigt att vaka av. ;)

Idag är det fredag och ikväll blir det nog att lyxa till det med brieost och lufttorkad skinka minsann. Mumma!

Nu är det dags att göra sig iordning innan sonen ska hämtas.

Trevlig helg!

Viktnedgång

Kategori: Allmänt

Under min graviditet gick jag upp 17 kg. En månad efter att Albin var född hade jag gått ned 15 kg. Under tiden jag ammade hade jag två kilo som bara vägrade röra på sig. Efter fem månader, då jag slutade att amma sköt viktkurvan rätt upp och jag gick upp ALLDELES för mycket!
Sensommar/Hösten 2009 fick jag nog och lyckades gå ner mellan 9-10 kg. Under våren/sommaren 2010 försvann det ytterliggare några kg. Sedan dess har jag nog mer eller mindre stått still.

Nu gör jag ett nytt försök.
Mitt mål är att komma ner i samma vikt som jag hade när jag och Fredrik träffades. Jag har inte satt någon speciell tidsram men jag hoppas och tror att jag kommer att gå ner dessa sista kilon till sommaren.
Jag räknade ut häromdagen vad jag gått ned från sensommar/hösten 2009 fram tills nu och det är ungefär 17-18 kg totalt. Och jävlar så bra det känns!

Håll tummarna för mig!!

Morning morning

Kategori: Allmänt

Oavsett om det är vardag eller helg i detta hus är det tidig uppstigning. Det är något som Albin har bestämt och det verkar kvitta vad vi föräldrar tycker om den saken. Imorse fick jag gnugga grus ur ögonen redan kl 06.06. Tror inte riktigt jag fått bort allt grus ännu.

Albin har fått dille på Pippi Långstrump. Det är de första han säger när han vaknar och det sista han säger innan han ska sova. Så just nu myser vi för fullt tillsammans med Iggle Piggle, Lala och Poh framför Pippi rymmer hemifrån.

Godkväll

Kategori: Allmänt

Denna helg är en nattjobbarhelg vilket innebär MYCKET sova för min del och några timmars mys med Albin innan det är dags för 10 timmars jobb igen.
Idag sov jag till 16.30 och GUUUUD så underbart det är!



Försökte lääänge med att få ett fint kort på mig och Albin. Jag fick ETT kort där vi båda tittar in i kameran så det får minsann duga även fast det blev zoom 10 000!



Trevlig helg!

Tack för den du.

Kategori: Allmänt

Sedan jag var och spärrade mitt betalkort förra veckan har jag inte varit speciellt brydd om att kolla mitt konto. För kortet var ju hur som helst spärrat! Eftersom att jag levt på fredrik sista veckan skulle jag igår gå in på internetbanken för att föra över lite pengar till honom. Och vad ser jag då? Jo, skimningsidioterna har lyckats göra ett till uttag som inte syntes när jag var på banken! Kan man bli mer förbannad!? Nu har de totalt lyckats ta nästan 5000 kr av mig...SUCK!

Jobbade inatt. 7 to go. Sen väntar långledigt. :)

För er alla!

Kategori: Allmänt

Eftersom att det är lördagskväll och allt så har jag och Albin kvällen till ära, "posat" framför spegeln. Dessutom får ni se min nya frill som här har fått sig en REJÄL omgång av plattången!
Here you go! :)









 Trevlig kväll!

Skimning

Kategori: Allmänt

Den här jäkla förkylning vägrar verkligen att ge med sig. Nu har den gått upp i vänster bihåla och verkar vilja va kvar. johopp.

Annars då?

Jodå. Har blivit utsatt för skimning minsann. Skulle dubbelkolla hur mycket pengar jag hade på kontot i tisdags och tyckte det var konstigt när det nästan saknades 4000 kronor. Dubbelkollade på nätet och där hade en Fernando Cresto tagit ut pengar i två omgångar. Ringde telefonbanken som konfirmerade att jag blivit skimmad och sen fick jag åka ner på banken för att sitta där en timme. Hejja. Nu är jag utan kort några dagar, men kanske lika bra det då det inte går åt lika mycket pengar. ;)

Albin har gått in i en ny fas där han minsann kan och SKA göra allt själv. För det mesta funkar det någorlunda... lite sämre funkar det t ex om han ska hälla upp vatten själv, från en tillbringare till ett glas. Hejja hejja. Lite tålamodskrävande ibland.

I slutet av denna månad HOPPAS jag att vi åker ner till Albins farmor och farfar i Hassela. Håller tummarna för att Fredrik inte måste jobba. Solsken, snö och skoter! :)

Förresten, jag har ju blivit korthårig! ;)

Hejs!