VonWalter

Vår vardag

Fredag

Kategori: Allmänt

Varför kan man inte sova när den lilla sover?
Jag som har klagat på att jag inte kunnat sova något under veckan på lassa eftersom det var skyttetrafik i vårt rum. Och nu när han sover så gott på morgonen blir jag pigg pigelin... Typiskt...

Idag ska jag gå ner till pappa och äta lunch tillsammans med han, Tony, malin och barnen deras. Pannkaka ska vi få...så gott! Annars vet jag faktiskt inte vad denna dag har att ge...  Man kanske skulle ta sig ner till stan och guldfynd då min ring blivit alldeles för stor! Varje gång jag duschar är jag rätt för att tappa den. Inte bra.

För övrigt å verkar Albin må bättre och bättre! Läkaren trodde att jag skulle hosta i minst två veckor till men det tror jag knappast. Han hostar nästan ingenting nu. Hoppas att det håller i sig nu. Peppar peppar!



    

Att man kan vara så söt när man sover!





Nu har jag bildbevis på att det inte alls är roligt att se på fotboll!
Min son håller med mig! :-)




Måste även visa upp det fina babygymmet som vi fått låna av jessica och Maia.
Detta är premiärturen, och det var väldigt intressant!



Hemma

Kategori: Allmänt

Ja...
I Lördags åkte vi in igen.... Albins andningsfrekvens var högre än den skulle va så det var dags för fler inhalationer. Denna gång stannade vi dock längre och kom inte hem förrän idag.
Vi har fått veta att han inte hade RS-viruset som alla trott att han haft, utan det har "bara" varit en vanlig förkylning som satt sig på luftvägarna.
Sen i lördags har han haft inhalationer ungefär varannan timme och var fjärde timme adrenalin. Han har dessutom legat i dropp i ca 2 dagar. Mestadels för att slemmet ska lösas upp bättre, men även för att han inte varit sådär jättesugen på mat.

Det har verkligen varit en berg och dalbana och jag hoppas innerligt att han inte blir sämre igen!

Nu är vi i alla fall hemma och det är såååå skönt!!!
Fick mig även en trevlig överraskning när vi åkte hem från sjukan... Min bror med familj från Dalarna är här!! En mycket trevlig överraskning som sagt! :-)
Nu ska jag slänga ihop en lättare lunch då dom är på väg hit.

Slänger in en bild från lassa...

Goskit!

Kategori: Allmänt

Efter att Albin har sovit i ungefär 12-13 timmar i sträck, (!!) förutom några korta matpauser kan han oxå visa upp ett litet gladare humör. :-)















När man pratat en liten stund blir man självklart trötter...




Undra nu hur detta ska gå inatt... Man kanske har varit dum som inte vilat något mitt på dan...

Permis

Kategori: Allmänt

Lite bakgrundshistoria för er som inte vet...

Albin har varit lite förkyld i ca två veckor. Han blev bättre men sen efter förra helgen blev han sämre i förkylningen. Så efter att han fick världens kaskadkräkning av slem när jag bytte blöja på honom blev det så att vi åkte in till akuten med honom. Detta var alltså i Tisdags. Väl där fick han inhalera koksalt som hjälpte föga och enligt läkaren var det ju bara en vanlig förkylning. Så hemmåt av bar det!

På Onsdagkvällen hörde vi hur det började pipa när Albin andades och på morgonen därefter var det ännu mer. Så jag ringde till Barnmottagningen och vi fick en tid en timme senare.  Läkaren (inte samma som på akuten) tittade och lyssnade på honom. Han fick inhalera koksalt och ca 20 min senare lyssnade läkaren på hans lungor igen och sa att han kommer att bli inlagd. Han hade så tjockt med slem i luftrören att han behöver fler inhalationer.
Så iväg till Barn 2 där de började med inhalationer på en gång. Fram tills kvällen fick han inhalera 1 ggr/timmen men som sen glesades ut till 1 ggr/varannan timme.

På morgonen (Fredag) kommer en ny läkare som lyssnar och tittar på Albin. Han tyckte att han lät så bra att vi kunde "pysa hemmåt" som han uttryckte det. Då hade han inte fått någon inhalation på två timmar. När vi är hemma så blir han mer och mer rosslig och får även iväg världens kaskadkräkning över Fredriks axel. Rosslandet fortsätter så iväg till akuten där ännu en läkare lyssnar och säger att han måste läggas in igen. Så upp igen till Barn 2 där inhalationerna börjar om!

Sååå....
Idag har Albin varit utan inhalationer och han låter fortfarande bra i bröstet. Jag hoppas nu att detta håller i sig så vi slipper åka in för fler inhalationer. Nu fick vi permis istället för att bli utskrivna, och imorgon skulle vi pratas vid på telefon istället.

Nu ska jag se om jag kan väcka upp sonen för lite matning... Jag håller på att sprängas!





Sjuklingen

Newbie

Kategori: Allmänt

Eftersom jag fortfarande är väldigt ny på detta så bjuder jag på några bilder tills vidare :-)






Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Här har ni mig även om ni vill eller inte! :-)