VonWalter

Vår vardag

Längesen sist va...?

Kategori: Allmänt

Bloggtorka? Skulle tro det...

Nåväl.

För någon vecka sedan fick jag veta att jag kommer att få fyra veckors betalt semester i sommar. Hur UNDERBART är inte det? Lovely!

Nu har jag jobbat helgen och det var tänkt att jag skulle jobba även idag. Men förkylningen tog över totalt och jag har varit halvt däckad i förmiddag. Ska se om jag får tillräckligt med energi för att ta en promenix och hämta Albin. Det är ju för fanken strålande solsken ute så det måste jag ju orka! D-vitamin, ja tack!

Kameran används extremt lite nuförtiden, men för någon vecka sedan var vi och grannarna en sväng förbi västerbottens museum. Då åkte kameran fram för ett fåtal kort.
Håll till godo!










Men goddagens?

Kategori: Allmänt

Evigheter sedan? oh ja.

Här har det jobbats och stått i. Jag och Fredrik löser av varandra mest jämt och jag undrar om det var två veckor sedan vi hade en kväll ihop. Förutom igår då.
Igår hade vi en riktig familjedag! Skitmys! Förmiddagen på ÖF och eftermiddagen spenderades på Aquarena i Holmsund. Albin var helt galen i vattenrutschkanan och ville mest bara åka den HELA tiden. Men kul hade vi!

Idag jobbar Fredrik, Albin är på dagis och jag passar på att ha en hemmadag med städning och avfrostning av frys. Väldigt välbehövligt! I eftermiddag åker jag och Albin hem till Jessica och Maia för middag. Ås ska vi inte glömma för hon kommer oxå!

Nu ska jag ta mig an det sista i frysen sen blir det nog en sväng på affären!

Tjing!

Bakdag!

Kategori: Allmänt