VonWalter

Vår vardag

Sömnig?

Kategori: Allmänt

Sonen verkade lite trött och vi tyckte att en eftermiddagslur kunde göra honom gott...



Trodde vi...

Tänk att en blöja kan vara så intressant...

Kategori: Allmänt

(Klickisar)

  

   

Pappas pojke

Kategori: Allmänt

Nu verkar min tid som mamma vara över. Det jag gör duger tydligen inte utan det ska vara pappa som gör allt. Jajjemen.
När jag matar så kommer ALLT ut igen i form av spottblandad mat. Det ska gärna kladdas överallt såsom bord, händer, mage, ansikte och hår.
Men när pappa ger mat så gapas det stort och det kladdas i n g e n s t a n s....
Hur kul blir det för mig när Fredrik går på jobb nästa vecka!?

Hos mig kan Albin skrika och vara allmänt en pain in the ass. Men hur blir det när han sätter sig hos Fredrik då? Joodåå... From som ett lamm!

Känner mig inte bitter. Inte alls.

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Nu är det en ny vecka igen (utan sol!!) och jag är trött som aldrig förr. Regnet smattrar utanför fönstret...
Kanske är de som gör det?

Sen Fredrik gick på semester har vi haft fullt upp heela tiden. Träffa släkt och vänner har legat på denna semesters agenda! :-)

När vi åkte hem från Hudik följde även Fredriks 15 åriga systerdotter med oss upp.Något hon tycker om att göra är att sova, det vet vi nu. ;-) Det har varit superskoj att hon varit här uppe och Albin är som helt frälst i henne! Hon behöver bara titta på honom så tjuter han ett glädjeskrik och ler så munnen går från öra till öra! :-)

Jag har även lyckats slita mig från Albin en kväll. Jag och några tjejer från klassen i högstadiet träffades och drack vin. Mycket trevligt må jag säga. Det visade sig även att en av tjejerna hade en film som vi spelat in från när vi va 13 år kanske? Det var i alla fall sommaren mellan åttan och nian... Alla var sig lik men ändå inte... :-) Otroligt roligt var det i alla fall! :-)

Nu ska jag nog ta mig en snabb powernap innan Albinot vaknar ur sin skönhetssömn...

Kusin Alma leker prinsessa med Al

Kategori: Allmänt

0-2e18f388e8324629c9be734e7f476bc1.png

Kusin Alma leker prinsessa med Albin. :)

Film

Kategori: Allmänt

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen efter en vecka utan alla måsten. Ibland kan det va sååå skönt att komma hemifrån ett tag men det är nog som ordspråket säger... Borta bra men hemma bäst. :-)

Eftersom att vi har fullt upp hela dagarna nu när jag äntligen har F hemma så blir det såklart mindre bloggande. Så därför blir det mest pics från semstern idag! :-)

(Klickbara bilder)

     
Prommis på vintergatan

        
Campingen i Mohed

        
Hos familjen Modin.
Albin var mäkta inponerad av det stooora badkaret. Där kunde man plaska på bäst man ville. :-) Film kommer senare!

Campingliv

Kategori: Allmänt

Här befinner vi oss hela dagarna! :-)




Men som i vanlig ordning regnar det i stort sett VARJE gång vi kommer hit. Jag förstår inte varför och jag tycker inte om det. Men mysigt har vi det i varje fall!

Som ni förstått av de tidigare inläggen så har vi hittar VÄLDIGT mycket blåbär och kanske inte lika mycket hjortron. GOTT!!

Nu blir det kubbspel för hela pengen och vi damer kommer givetvis att vinna! :-)

Årets första blåbär!

Kategori: Allmänt

5d22620bfe497cf956ee479a1ea53a3f.png

Årets första blåbär!

Någon som vet vad detta är för bär

Kategori: Allmänt

29e4520588c024d587ceb8aca84618b5.png

Någon som vet vad detta är för bär? Hjortron?

Stora packardagen!

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av mot Hudiksvall och årets semestertripp! Ungefär en vecka hade vi tänkt oss bland alla glada innan vi beger oss norrut igen. Vi hade tänkt oss en liten tripp till Dalarna och storebror,  men får lov att ställa in det då mammapengen inte är den bästa... :-/
Så nu håller vi på att tvätta för fullt, viker kläder och packar! Snart ska vi åka och lämna Torsten hos Ida och lilla Wille och sedan åker vi till mamsingen och äter mat. Sen blir det väl att åka hem för att fortsätta packa det sista.

Igår fick vi besök av min kära Elin och hennes söta Wilma. Wilma är nästan exakt två månader äldre än Albin och ändå är de lika stora. Stor grabb vi har! :-) Det är så kul att se vad som kan hända på två månader. Wilma kryper runt som en tok och man får vara snabb om man ska hinna med! :-)



Albin sitter bättre och bättre för varje dag som går men än så länge har han ingen lust att använda händerna om han tippar omkull. Så lite koll får man ha på honom ännu. :-)



Semesterväder = regnoväder?

Kategori: Allmänt

Ja, nu har Fredrik Ä N T L I G E N fått semester. Men rolig början? Det regnar kooonstant!
Just nu önskar jag att vi hade lite roligare spel till vårt playstation än "dom dära" sportspelen.... Eller att det gick någon superduper bra film på tv. Drömma kan man alltid.

Men vänta.... Jag tror faktiskt att vi har 8-bitars spel på datorn... Yeey!
Nu vet jag vad jag ska ägna mig åt!
Ciao!

Titta vad duktig jag har blivit! N

Kategori: Allmänt

0-48d8fc813890560e327bcbb2be121bea.png

Titta vad duktig jag har blivit! Nu kan jag sitta långa stunder helt själv! :)

Lekfullt

Kategori: Allmänt

Jag har nog kommit på Albins två favoritlekar.

Lek nr 1
 När en sked med mat kommer in i munnen skyndar vi oss att spotta ut allt. Vi ser gärna till att samtidigt titta ner (och pilla) på det fina snöret som hör till byxorna. Genom att titta neråt på detta vis ser vi samtidigt till att gnugga in maten lite extra där den egentligen inte alls skall vara.

Lek nr 2
När mamma satt på en ny blöja ska vi på snabbast möjliga tid dra upp "flikarna" på blöjan. Görs detta får mamma sätta om blöjan igen. Och igen. Den som hinner dra upp flikarna flest gånger innan byxorna åker på vinner. Jag (Albin) ligger för närvarande på fyra.)

Senaste veckan har vi ägnat oss åt dessa lekar vaaarje dag.

Söndag

Kategori: Allmänt

Söndag hela dagen. Det känns redan.

Om någon timme åker Fredrik ner på jobbet. Vilket jag inte alls tycker om. Men jag tycker om att det är han S I S T A pass på FYRA VECKOR!! :-) Helt obeskrivligt härligt!

Nu däremot blir det nog soffläge i ett försök att lindra huvudvärken....

Torsdagsutflykt!

Kategori: Allmänt

En till sådan här het dag pallar vi inte riktigt med. Så vi satte oss i bilen med den UNDERBARA klimatanläggningen och drog kosan norrut. Rättare sagt mot Bygdeå! Där i Bygdeå Kyrka hänger Fredriks släkts adelsköld! Jo, för han är faktiskt adlig! Hör och häpna. Albin likaså. Den enda i vår lilla familj som TYDLIGEN inte passar är jaaag... Undra när jag ska få adlig? (host host harkel) Antar att jag (blir) är utböling ett tag till.

          
.


Färden gick sedan vidare mot Sikeå där vi svängde av och åkte raka vägen genom Robertsfors. När vi kom till Överklinten stannade vi till vid Mormors grav och sa hej och sedan åkte vi vidare till Bygdsiljum. Där stannande vi till på Westmans Café för en kopp kaffe. Världens mysigaste Café tamejtusan! Dem har hönor, tuppar och påfåglar som går omkring bland alla bord. Låter tokigt men faktiskt väldigt väldigt MYSIGT! När jag va liten så brukade alltid jag och mina kusiner springa och skrämma påfåglarna. (På den tiden fanns det två av dem) Vi ville ju se den fina solfjädern ju!



           


Tjena Tjena Hej!


Summa Sumarum:
En väldigt lyckad dag!